Story

Innovating for a global palate since 1987.

få menneskene rundt deg til å trives, yte service og utvise gjestfrihet. Da familien flyttet hjem fra San Fransisco hadde min mor, Kjellaug en drøm om å starte noe eget. Og noe nytt. Dette var i 1983 og pizza var ennå ikke blitt den nye middagsfavoritten for alle i Norge. Men hun visste at dette var populært i USA, godt og smakfullt og en måltidsvinner for de unge. At Pizzastua åpnet i Grindegården i Asker er heller ingen tilfeldighet. Ingebjørg, gårdeier og hotelskolevenninne ble med som partner. Sammen jobbet de flittig og åpnet Pizzastua allerede etter tre måneder i desember samme år! Det står utrolig respekt av hva de fikk til på så kort tid!

Menyen besto av ni pizzavarianter, salater og desserter, skrevet på fjøler med min far Ivars nydelige (og prydelige) håndskrift. Originalene er i bruk den dag i dag, - 40 år etter om enn nå i en annen versjon.

I 1985 overtok jeg rollen som medeier etter Ingebjørg og vi ble en skikkelig familiebedrift. Siden den gang har de fleste i hele storfamilien og venner vært involvert. Nå er til og med andre generasjon i jobb,- skikkelig hyggelig. I 20XX kom Tomasz og introduserte oss for den italienske pizzamenyen. Det er vi takknemlige for, de er supergode. Og veldig populære, et skikkelig håndverk.

Menyen er blitt utvidet fra år til år, men ingen av de originale har forsvunnet,- de er alle bestselgere. Nye varianter har kommet til etter inspirasjon fra reiser og kulinariske opplevelser. Det er nesten ikke grenser for hva men kan legge på en

LEAD STAFF

Aliah Zihni
Owner

Naomi Rhee
Executive Chef

Edric Coates
General Manager

Riley Schwartz
Sommelier

RECENT PRESS

Kipp Harbor Times
Feature

Vanguard
Review

Nameless Paper
Review