VÅR FILOSOFI

I 40 år har vi vært en familiedrevet nabolagsrestaurant for alle som elsker pizza! Nostalgi, ærlig mat, personlig service og masse hygge! Det er hva Pizzastua handler om!

Lokalsamfunnet og mangfold er viktig for oss !
Vi liker å støtte både idrettslag, foreninger og korps i forbindelse med pizzakjøp til loppemarkeder, dugnader, feiringer eller andre typer samlinger. Og vi har i alle år vært en god arbeidsplass for såvel lokal ungdom gjennom studietiden og nye Askerbøringer som har funnet veien til oss, fra alle verdenshjørner.

Vi jobber kontinuerlig med å bli grønnere, mer kortreist og fortsette arbeidet med å reduserer våre fotavtrykk! Vi vil fortsatt ivre etter å være fremoverlente i vårt matkonsept. Vi var tidlig ute med våre gourment-pizzaer, og jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende pizzavarianter. De presenteres i månedens gourmet!

vÅR HISTORIE


Jeg har vokst opp med foreldre som alltid har jobbet i hotell og reiselivsbransjen . Det er en livstil; få menneskene rundt deg til å trives, yte service og utvise gjestfrihet. Da familien flyttet hjem fra San Fransisco hadde min mor, Kjellaug en drøm om å starte noe eget. Og noe nytt. Dette var i 1983 og pizza var ennå ikke blitt den nye middagsfavoritten for alle i Norge. Men hun visste at dette var populært i USA, godt og smakfullt og en måltidsvinner for de unge. At Pizzastua åpnet i Grindegården i Asker er heller ingen tilfeldighet. Ingebjørg, gårdeier og hotelskolevenninne ble med som partner. Sammen jobbet de flittig og åpnet Pizzastua allerede etter tre måneder i desember samme år! Det står utrolig respekt av hva de fikk til på så kort tid!

Menyen besto av ni pizzavarianter, salater og desserter, skrevet på fjøler med min far Ivars nydelige (og prydelige) håndskrift. Originalene er i bruk den dag i dag, - 40 år etter om enn nå i en annen versjon.

I 1985 overtok jeg rollen som medeier etter Ingebjørg og vi ble en skikkelig familiebedrift. Siden den gang har de fleste i hele storfamilien og venner vært involvert. Nå er til og med andre generasjon i jobb,- skikkelig hyggelig. I 20XX kom Tomasz og introduserte oss for den italienske pizzamenyen. Det er vi takknemlige for, de er supergode. Og veldig populære, et skikkelig håndverk.

Menyen er blitt utvidet fra år til år, men ingen av de originale har forsvunnet,- de er alle bestselgere. Nye varianter har kommet til etter inspirasjon fra reiser og kulinariske opplevelser. Det er nesten ikke grenser for hva men kan legge på en

pizzabunn; bare det passer til ost. Eller forresten,- det går fint det også,- da lager vi en pizza uten ost! Vi har alltid satt vår stolthet i bruk av gode råvarer. Vi tilbereder det meste av ingrediensene selv for det beste resultatet.

Etterhvert som kreativiteten har fått utfolde seg og for at gjestene ikke skal få for mange valgmuligheter (det kan være vanskelig det også), har vi 25 varianter av både amerikanske og italienske. Isteden leker vi oss med Månedens Gourmet,- en ny pizzavariant med nye spennende ingredienser. Det kan være ekstra gøy å se gjestenes forbauselse når de får pepperkaker på toppingen,- og det smaker godt!

Jeg har satt kreativiteten og fantasien på prøve under to Norgesmesterskap i amerikansk pizza. Ville de like tyttebær og trøffelolje? Granatepler og rødbetpesto? Det gjorde dommerne. Gøy å ha laget Norges beste pizza, og det to ganger!

Håper du også vil ta turen innom og besøke oss, smake våre to vinnerpizza eller noen av de andre bestselgerne. Vi er stolte av å være Askers første pizzarestaurant og vår lange historie må jo fortelle at vi har gjort noe riktig bra. Tusen takk til all våre gode og dyktige medarbeidere og ikke minst til våre hyggelige gjester; nye og lojale som kommer igjen, og igjen. Vi er så glade i dere.

Hjertelig velkommen, Bodil & co


jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter gode folk til å lage den gode Pizzastua-stemningen i Asker, er det deg vi leter etter?

Send en kort søknad og CV til post(a)pizzastua.no - vi gleder oss til å høre fra deg!
(Du må være over 18 år og ha førerkort)

FIRMAAVTALE

Ledersamling, sommerfest, avdelingsmøte eller overtid?
Vi leverer pizza til kontoret, eller ønsker velkommen til restauranten!
Og vi åpner gjerne restauranten til lunsj - og leverer, når som helst, utover ordinær åpningstid.

stor bestilling?

Skal du arrangere fest eller trenger mat til dugnadsgjengen? Trenger du et sted å være og vil leie Pizzastua eksklusivt, dag eller kveld?
Ta kontakt og la oss ta en prat om ditt arrangement! Det blir pizza til folket, uansett!

GAVEKORT

Visste du at du kan kjøpe gavekort på Pizzastua, og gi bort i presang?
GJØR NOEN GLAD!
Kom innom oss så ordner vi det i en fei!