NYHET! Vegan pizza

Kom og opplev Pizzastuas nye og spennende veganmeny! Vi har tatt steget inn i fremtiden og tilbyr nå et bredt utvalg av smakfulle og sunne veganske alternativer til våre elskede pizzaer.

Vi i Pizzastua i Asker er opptatt av å tilby sunn og bærekraftig mat, og vår nye veganmeny er ikke noe unntak. Vi bruker kun de beste, friske og ofte lokale ingrediensene i alle våre retter, for å gi deg den beste smaksopplevelsen som mulig.

Med vår nye veganmeny kan du velge mellom et bredt utvalg av spennende og smakfulle pizzaer som alle er laget uten animalske produkter. Fra vår rike og kremete "Vegan Ost" pizza til vår "Grønnsakspizza" med saftige grønnsaker og sprø bunn, har vi noe for enhver smak og preferanse.

Hos Pizzastua kan du nå nyte en god pizza uten å bekymre deg for miljøpåvirkningen eller dyrevelferden. Vi har tatt vårt ansvar og tilbyr nå et alternativ som passer både for vegetarianere og veganere, samt for alle som ønsker å ta en sunnere og mer bærekraftig livsstil.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Pizzastua i Asker, hvor du kan oppleve vår nye og spennende veganmeny. Vi er sikre på at du vil bli positivt overrasket og at smaksløkene dine vil takke deg for det! Bestill nå og nyt en fantastisk smaksopplevelse uten å måtte gå på akkord med dine verdier eller din helse.

Previous
Previous

HURRA FOR PIZZASTUA SITT 40 ÅRS JUBILEUM!