HURRA FOR PIZZASTUA SITT 40 ÅRS JUBILEUM!

Visste du at Pizzastua var Askers første pizzarestaurant da vi åpnet i 1983?

I 40 år har vi vært en familiedrevet nabolagsrestaurant for alle som elsker pizza! Eller et
uformelt og hyggelig samlingssted der både Askerbøringer og Bæringer får servert god mat
og godt drikke! Du vet, et sted der du alltid føler deg velkommen og hjemme!

Pizzaanledninger er det jo hele tiden. Her på Pizzastua har vi alt fra barnebursdager og vennelag til konfirmasjoner og firmafest. Vi kan trygt kalle oss en nabolagsrestaurant der de lokale samles – både til hverdags og fest! Det synes vi er skikkelig stas!

Det er noe nostalgisk ved Pizzastua, får vi høre! For hvem har vel ikke gode barndomsminner som vi gjerne fører videre? Om det er turene til hytta, juleshopping med mormor eller bursdagsfeiringer hos en lokal favoritt. På Pizzastua feires det i fleng, og minnene er mange!

Når unge Askerbøringer flytter ut for å studere og etter hvert finner kjærligheten, flytter de ofte tilbake til hjembygda! Heldigvis for både oss og bygda! Vi elsker gjensynet når de, noen år etter, litt voksnere, klokere og mer verdensvante kommer tilbake til oss med sin egen lille familie. Eller storfamilien for den sags skyld! Ikke sjelden at bursdag-eller søndagsmiddagen inntas her hos oss - igjen! Og vi elsker det!

Lokalsamfunnet er viktig for oss! Vi har lenge vært stolt sponsor av Frisk Asker, og det er ikke sjelden vi støtter både idrettslag, foreninger og korps i forbindelse med pizzakjøp til loppemarkeder, dugnader, feiringer eller andre typer samlinger.

Her i Asker er det godt å bo, og godt å jobbe. Vårt bidrag føles viktig for oss.

Asker er i stor endring, verden likeså!

I 2023 vil Pizzastua bli grønnere, mer kortreist og fortsette arbeidet med å reduserer våre fotavtrykk! Vi vil fortsatt ivre etter å være fremoverlente i vårt matkonsept. Vi var tidlig ute med våre gourment-pizzaer, og jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende pizzavarianter. De presenteres i månedens gourmet!

Vi har på disse årene rukket å bli 2 x Norgesmester i Amerikansk Pizza, og pizzaene som gikk helt til topps, Vinner´n og Skogsdrøm er populære varianter på menyen. Nytt i jubileumsåret er vår nye Vegan meny. Selv om vi alltid har skreddersydd pizzafavoritter til våre gjesters smak, gane og livsstil synes vi det er på tide å tydeliggjøre vår posisjon og kjærlighet for grønne favoritter! Vi ser en økende etterspørsel etter Vegetarvarianter og Veganpizza så vi har gledet oss til å presentere denne gode nyheten!

«Never Change a winning horse» er likevel et velkjent uttrykk vi liker godt!

Ingen tvil om at historien sitter i veggene her på Pizzastua. Nostalgi, ærlig mat, personlig service og masse hygge! Det er hva Pizzastua handler om! Og det krever sin mann og sin kvinne og forbli en nabolagfavoritt – år etter år!

Vi er takknemlige for at vi har fått ta del i Askerbøringenes liv gjennom 40 år og vi gleder oss til å feire vårt jubileumsår med dere!

Varmt velkommen til jubileumsfeiring, på Pizzastua, i 2024!

Next
Next

NYHET! Vegan pizza